Group 67

Welkom op onze website. Wat tof dat je er bent!

Wij zijn Irma, Daisy en Lizzy de Groot. Met onze achtergronden (kinder)therapeut, arts en basisschooldocente, zijn wij eind 2022 aan deze fantastische reis begonnen om de Knuffelkaartjes en Knuffelboekjes weer uit te geven. En bijna 9 maanden later kunnen we met trots zeggen dat Opvoeden Met Aandacht officieel van start is gegaan. We kunnen we het wel van de daken schreeuwen:

De Knuffelkaartjes zijn er weer!

Onze passie is geboren uit persoonlijke ervaringen. Een Knuffelkaartje trekken was binnen ons gezin een dierbaar ritueel. Ook in ons werk zien we de kracht van deze kaartjes. Telkens weer zien we prachtige gesprekken ontstaan. De vragen in het Knuffelboekje bieden nog meer ondersteuning in het contact. De tekeningen zorgen voor ontspanning bij kinderen en bieden een moment van rust om gedachten emoties te ordenen. En geloof ons, ook tieners en volwassenen ervaren dit als zeer waardevol.
Wij hopen dat jullie er net zo van genieten als wij.

Liefs van ons

PS mocht je vragen hebben of juist input willen leveren over hoe wij ons verder kunnen verbeteren dan horen wij dat graag.
Mailen mag naar info@opvoedenmetaandacht.com

Wij danken Margot Janssen en Yvonne van Meteren voor hun vertrouwen. Zij zijn de auteurs die in de jaren '90 de Knuffelkaartjes en Knuffelboekje hebben ontwikkeld.

Meer informatie over Margot Janssen vind u hier.

Meer informatie over Yvonne van Meteren vind u hier.