Verzending
Wij zullen de bestellingen binnen 48 uur verzenden. De pakketen worden verzonden via PostNL. Natuurlijk doen wij er alles aan om het pakket op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Hier vragen wij uw begrip voor.

Retourneren
Bij Opvoeden Met Aandacht waarderen we uw tevredenheid en streven we ernaar om hoogwaardige producten te leveren. Als u echter om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, bieden wij u de mogelijkheid om uw producten te retourneren. Gebruik onderstaand retourformulier:

Retourvoorwaarden:
1. Binnen 30 dagen: U heeft het recht om uw aankoop binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling te retourneren, zonder opgave van reden. Na deze periode kunnen we uw retour mogelijk niet accepteren.
2. Ongebruikt en onbeschadigd: Geretourneerde producten moeten in ongebruikte en onbeschadigde staat verkeren, met alle originele verpakkingen. Zie Algemene Voorwaarden artikel 6.2.
3. Retourkosten: De kosten voor het retourneren van producten zijn voor uw eigen rekening. Tenzij het product defect is of gevolg is van een fout van Opvoeden Met Aandacht.

Retourproces:
1. Vul het retourformulier in. Stuur deze naar info@opvoedenmetaandacht.com. Vermeld uw factuurnummer, aantal geretourneerde producten en indien u dit wilt delen voor onze lering de reden voor de retourzending.
2. Zorg ervoor dat de geretourneerde producten veilig worden verpakt om schade tijdens het transport te voorkomen.
3. Verzend de producten met ingevuld retourformulier naar: Opvoeden Met Aandacht, Aalbersestraat 9, 3404 JS te IJsselstein
4. Na ontvangst en inspectie van de geretourneerde producten zullen we overgaan tot de verwerking van uw retourzending.

Terugbetaling:
1. Als uw retourzending wordt geaccepteerd, zullen we zo snel mogelijk overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag, naar het opgegeven rekeningnummer op het retourformulier.
2. Houd er rekening mee dat het enkele werkdagen kan duren voordat de terugbetaling op uw rekening wordt bijgeschreven, afhankelijk van uw bank of betaalmethode.

Overig
Voor verdere vragen of verduidelijkingen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@opvoedenmetaandacht.com

Wij danken u voor uw begrip en waarderen uw vertrouwen in Opvoeden Met Aandacht.

Met vriendelijke groet,

Irma, Daisy en Lizzy de Groot